ruta per Susqueda

Cal Cabraric S.L.

Cria i comercialització de carns selectes d’oví i bobí

La Selva, Girona
  • Visita la web
  • Persona de contacte: Pere Masó - www.esteticacatalana.info

Visita guiada a la granja CiuranaBassó-Cal Cabraric i als seus entorns excepcionals

  • Com a objectius principals hi ha els de demostrar i comentar de manera ben preparada: El procés de la producció i cuida dels animals, la valoració de la carn de qualitat i la rellevància de potenciar la competitivitat del sector i la bona gastronomia catalana. Hi haurà la possibilitat de fer degustació de carn de xai acabada de coure a la brasa. En un segon temps, recorreguent i recreant-se en l’espai comprès entre la presa de Susqueda i el poble de La Cellera de Ter, es podrà gaudir de coneixements de la riquesa cultural i històrica (últims 200 anys) de la contrada ,de la vida del dia a dia en el poble de Susqueda abans de la presa, de la presa i instal·lació transformadora (des de l’exterior), de la cultura de l’aigua i, en lo possible, de diferents vessants de la riquesa estètica que fa que tot (igual com altres paratges del Ter-Brugent) sigui tan visitat. Al acabar es farà un dinar de grup (opcional) en un restaurant proper.
  • Informació addicional:

    Coordinació i comunicació de l’activitat: Pere Masó - Psicoestètica www.esteticacatalana.info

  • Calendari: A concretar
  • A partir de 10€/persona
  • El preu inclou: Degustació i serveis informatius-formatius en seleccionats punts de la ruta
  • Ubicació: Susqueda
  • Durada: Un matí de dia festiu
  • Adreçat a: Simpatitzants del coneixement i retorn de les bones qualitats de l’alimentació i de la natura